43è. Viatge. Escòcia. Juny 2022. Oberta la llista d'espera.

44è Descobrim l'Aveyron. França. 4, 5 i 6 de juny de 2022. Ens queden 8 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 2 de desembre de 2021

L'il·lustrador científic i naturalista Jordi Corbera, és el guanyador de la IV Edició del PREMI NATURA ARGENTONA

La IV. Edició del Premi Natura Argentona s'ha atorgat al Sr. Jordi Corbera. Jordi Corbera, és il·lustrador científic i naturalista. Treballa des de 1979 com a il·lustrador científic independent, ha col·laborat en obres com Història Natural dels Països Catalans, Biosfera i en diversos volums de Fauna Iberica, i és il·lustrador habitual de l’edició espanyola de National Geographic. A més centenars dels seus dibuixos il·lustren des de treballs científics a obres de divulgació. L’interès pel treball dels seus predecessors l’ha portat a estudiar la història d’aquesta professió que està a cavall entre l’art i la ciència. Com a naturalista ha dedicat els seus esforços a l’estudi de l’ecologia i la taxonomia d’un poc conegut grup de crustacis marins, del qual ha descrit nombroses espècies. Actualment col·labora junt amb altres membres de la ICHN en un estudi sobre les comunitats de briòfits i participa en el Catalan Butterfly Monitoring Scheme, on és el responsable de dues de les estacions de seguiment.
Els guanyadors de les ediccions anteriors dels Premis Natura Argentona van ser el Grup de Fonts d'Argentona,l'ADF Serra de Marina i la ciutadania d'Argentona i el seu Ajuntament pel porta a porta i la recollida selectiva de residus.