46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 14 de gener del 2017

Et portem Sri Lanka a Argentona

Vols anar a Sri Lanka? Hi has estat? T'interessa aquesta petita illa asiàtica? La Biblioeteca d'Argentona i Natura et conviden el proper 24 de gener a les 19h a una conferència amb el Sr. Vajira Da Silva. guia  nadiu ceilandès... en castellà... per saber tot el que vols saber d'un dels destins dels viatgers més interessants per anar avui dia...

Si, dilluns a Mataró i dimarts a Argentona.

En acabar, els que us apunteu, anirem a fer un sopar de butxaca amb el Sr. Vajira. Cal apuntar-se a naturamaresme@gmail.com o a la Raquel.

dimarts, 10 de gener del 2017

T'agrada Sri Lanka? Vols conèixer més una mica més aquest país? Et convidem a una conferència amb un guia nadiu

T'agradaria viatjar a Sri Lanka? Sòl, en família, en grup? Vols conèixer més aquest país més enllà dels tòpics? Qué es pot experimentar, sentir  i  conèixer en aquest destí insòlit? Doncs Natura i Buc de Llibres, Carrer de la Muralla del Tigre, 31, et porten un guia nadiu amb molta experiència i inquietud, en Vajira Da Silva, que ens farà una conferència per ajudar-nos a descobri Sri Lanka, el proper dilluns 23 de gener, a les 19.30h.

El Sr. Da Silva va ser el guia del viatge de l'entitat Natura a aquest país asiàtic el passat 2016, i ara ve a casa nostra a explicar-nos-ho.