46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 14 d’octubre del 2019

Joan Manel Riera i l'Escola de Natura del Corredor, Premi Natura Maresme 2019


Resultat d'imatges de joan manel rieraPremi Natura Maresme 2019 a Joan Manel Riera.

Biòleg de formació, antic membre de la junta del MEM, Moviment Educatiu del Maresme, fundador de CATAM. formador del Parc de la Serralada Litoral, assessor del projecte d’Escoles Verdes d’Argentona, responsable de l’Escola de Natura del Corredor i coordinador del pla d’informació del Parc del Montnegre i el Corredor.

Natura li entrega el PREMI NATURA MARESME 2019 per la seva extraordinària feina en l'educació i sensibilització ambiental al Maresme, educant a milers de nens i nenes i adults. Un exemple a seguir!

En motiu de la sentència als pressos i presses polítics, Natura canvia la data d'entrega dels premis Natura, del 18.10 al 7 de novembre

Natura, fortament afectada per l'injusta i greu sentència contra els pressos i presses polítics i contra el poble de Catalunya, ha canviat l'entrega dels Premis Natura, del 18 d'octubre al 7 de novembre.

Així mateix, donem suport a totes les accions no violentes en resposta a la sentència.