46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 29 de desembre del 2012

Descobrim el Solsonès, el viatge dels amics de Natura per aquesta primavera

L'entitat Natura convoca pels seus associats i amics el 14è viatge Descobrim el Solsonès, concretament el cap de setmana del 6 i 7 d'abril.

Seguint la proposta iniciada al Priorat el 2012, es tracta de passar dos dies per descobrir els paisatges, la història, la natura i la gent d'un determint territori. Així, sortint a les 7 del matí d'Argentona, ens dirigim a una primera caminada de 6 a 8 quilòmetres, dinant de pic-nic ( per aprofitar l'estona i estalviar una mica) i a la tarda visita de Solsona i estada en un bon hotel de la zona.

L'endemà, una altre caminada pel territori, concretament la Vall de Llor, per dinar en una bona taula del país, i retornar a casa desprès de visitar alguns dels elements arquitectònics més importants de la comarca.

I tot a preus populars. Descomptes per les persones que han vingut a més de 2 viatges de Natura i per famílies amb nens (consultar). Nomès queden 40 places.

Si esteu interessats en venir, ens podeu telefonar al Mòvil de Natura, 629 040 295, o bé enviar-nos un mail a naturamaresme@gmail.com

Trobareu més informació i preus a la pàgina de Viatges de Natura en aquest web.

dimecres, 26 de desembre del 2012

Natura celebra un exitós 2012

No és habitual que les entitats naturalistes puguin concloure un any amb èxit de participació a les seves activitats. Natura, però, canvia el sentit de la normalitat.

L'any 2012 s'ha convertit amb el període més multitudinàri de l'entitat, i ha tingut a veure l'ampliació de l'equip que condueix l'entitat, i en especial, les activitats d'educació ambiental (sortides guiades, viatges pels associats) i la consolidació d'algunes de les principals reevindicacions de Natura, com la preservació del Casal Modernista Can Puig i Cadafalch i el tencament de la Pedrera de la Feu d'Argentona.

Així, enguany prop de 2.500 persones han participat en les sortides guiades, viatges i l'exposició de bolets, i fins a la data d'avui, hem tingut més de 50.000 visites a les webs del grup.

Especial interès han tingut les activitats gratuïtes de difusió del medi i el patrimoni, des de les sortides guiades, fins les mostres de bolets.

Tot  un èxit per una ONG naturalista, que ens obliga a ampliar objectius en la defensa del territori i el compromís amb la terra.

Gràcies per confiar amb Natura.