46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 13 de setembre del 2013

Aquest diumenge et descobrim el 1714 caminant per les masies i camps d'Argentona

PAISATGES RURALS DE 1714. ARGENTONA I EL MARESME.

Can Bellatriu, Can Pins, Can Febrer, Can Bramona... Vols conèixer quines masies hi havien a Argentona al 1714, i com i de què vivien? Que era el formen, el mestall... els llobins?

El proper diumenge, 15 de setembre, a les 9h del matí, a la Plaça de l'Església d'Argentona, et convidem a la caminada per descubrir-ho, de la mà de l' Oriol Bassa, enginyer i naturalista, i Enric Subiñà, historiador. Activitat gratuïta.

diumenge, 8 de setembre del 2013

Compromesos amb la terra!

Amb el compromís de defensa i preservació de la terra, tan ambiental, com cultural, NATURA canvia avui la seva imatge de portada del seu blog per una fotografía de la Vall d'Argentona i d'aquest municipi, on també surten Mataró i els cims de Burriac, Turó dels Oriols, la Serra de Cabanyes, el Rocà i el Matacabres.

La fotografia està feta des del Turó de Cirers, on hi ha la Pedrera de la Feu, avui temporalment tancada, però sense solució concreta encara.

Els 100 de Burriac!

Aquest diumenge, atenent la convocatòria de la Plataforma Estelades als Cims, a més de 180 muntanyes arreu del país, aquí, diverses entitats i ciutadans i ciutadanes han aconseguit omplir Burriac i el Turó dels Cirers, on hi havia el fotògraf de Natura que ha fet la foto que s'adjunta.

Més d'un centenar de persones s'han trobat avui a Burriac amb les seves estelades per demanar que volem ser lliures! Ah! Moltes samarettes de la Via catalana i moltes d'altres de Natura!