46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 20 de gener del 2019

Sortida al Pallars Sobirà pel maig, t'apuntes?

Imatge relacionadaDintre de les sortides de cap de setmana a les comarques del nostre país, et proposem el proper dissabte 18 i diumenge 19 de maig de 2019, venir amb nosaltres a descobrir el Pallars Sobirà, concretament et proposem visitar Sort, Esterri d'Àneu, València d'Àneu i un dels millors boscos de Catalunya i Europa; la Mata de València.
El dissabte, com és habitual, sortirem d'hora d'Argentona per arribar al Pallars i fer una primera caminada fàcil. Cal portar-se el dinar, per no perdre temps en entaular-nos -ja ho farem la resta d'àpats-, i a la tarda, visita dels poblets d'Àneu i d'una formatgeria. El diumenge, després d'allotjar-nos (amb sopar i l'esmorzar tipus buffet) a un hotel de tres estrelles situat entre els boscos de Bonavé i la Mata de València, ens tocarà fer la visita a aquest bosc per descobrir els seus àvets monomentals i la seva flora i fauna.

Imatge relacionadaEn acabar, dinar de cuina del Pallars per després tornar cap a casa.

El preu amb allotjament, sopar, esmorzar, dinar, assegurança de viatge, autocar gran turisme, entrada a l'Ecomuseu i guia de natura, en habitació doble, és de 140 € pels membres de Natura, CEA, FB i viatgers d'altres viatges nostres, i de 145 € per la resta del públic. 

Per reservar, cal enviar un correu a naturamaresme@gmail.com, o un whastapp al 629040295, indicant nom i cognoms, núm DNI i data de neixament, i fer el pagament dels 20 € de la reserva a descomptar del total, a l'Agropecuària Argentona (Cr. Gran 44) o al número de compte del viatge.

La resta s'haurà de pagar abans de l'1 de març.

Si us interessa, cal que reserveu ja!, només ens queden 11 places.