46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 21 de gener del 2012

Ja som a la temporada de calçots!

Aquests dies al Maresme, farts de menjar torrons, pollastre farcit i canalons, tenim una alternativa saludable i de proximitat: els calçots! Si, el bon clima maresmenc i especialment les últimes setmanes on el fred no ha apretat massa, ha permet iniciar una tempotrada de calçots, que, pel que sembla, no serà dolenta, si no tot el contrari. Així, els nostres pagesos, cullen aquesta ceba tendra que, amb una bona salsa de calçots i un bon negre penèdès, es converteixen en un àpat mediterrani extraordinaria i digne de les millors cuines... i no cal dir tot l'entorn festiu que es genera quan es couen els calçots...  Si no sabeu on anar a comprar calçots, us recomanem que trieu els pagesos del Maresme, i en especial, Verdures Lleonart o, com diem els de Natura, can Pitongo, al marge esquerra de la riera d'Argentona, a Argentona (Antic camí del Tranvia) on fan un dels millors calçots del Maresme!

diumenge, 15 de gener del 2012

Encara queden places pels viatges de natura d'aquesta primavera i estiu

Els viatges de natura, història i paisatge de la nostra entitat per aquesta tardor continuen a bon ritme: nomès queden 2 places pel viatge a Euskadi i 8 pel viatge als Estats Units.

Si us interessa, no espereu més! Us hi esperem! Trobareu més informació a la pàgina de viatges d'aquest blog.