46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 10 d’octubre del 2013

Natura es prepara pel seu 25è aniversari

L'entitat Natura es prepara per celebrar els 25 anys amb un seguit d'activitats que aniran del novembre de 2013 al novembre de 2014. Així, estem preparant 25 propostes per difondre el medi i el paisatge, passar-ho bé i recordar tot el que hem passat per arribar fins aquí, des del 1989, quan tres argentonins van fundar l'entitat, dos dels quals continúen al peu del canó: Felip Castells i Oriol Bassa.
 
25 propostes que permeteran conèixer tots els àmbits de l'entitat, com els viatges (Occitània, Madrid i Vietnam), les mostres de bolets, la caminada nocturna, la nit d'estels, l'arrossada...
 
Aviat us presentarem el programa. Prepareu el llapiç per omplir l'agenda!

dimecres, 9 d’octubre del 2013

Descobreix Madrid i el seu entorn amb Natura

El 16è. Viatge de natura, història i paisatge ens portarà a Madrid i el seu entorn, de l'1 al 4 de maig de 2014.

Desprès de l’èxit assolit a Eslovènia, Croàcia, Euskadi, Occitània, els Estats Units... ara proposem als socis i amics de Natura anar a la capital d’Espanya, i descobrir amb nosaltres aquesta ciutat i el seu entorn, a través de la seva història antiga i recent, els seus jardins monumentals i de la seva gent.

Caminar pel Madrid dels Àustries, la seva Plaza Mayor, el Retiro, visitar el museu del Prado, el Museu Riena Sofia i embadalir-nos amb el Gernica de Picasso, endinsar-nos en els jardins històrics de la Granja de San Ildefonso i la ciutat de Segovia, Toledo i el Parc Natural de las Tablas de Daimiel i la ciutat d’Alcalá de Henares. Aprofitant els 4 dies al màxim!
El viatge inclou l’autocar gran turisme, l’estada a l’hotel de tres estrelles (en habitació doble) i esmorzar-bufet, l’assegurança de viatge (accidents, pèrdues, robatoris..., un guia de Natura, activitats incloses a la proposta (Museus del Prado, Real Sitio de La Granja, Alcázar de Segovia, Museu Reina Sofia), l’accés al blog exclusiu del viatge amb tota la informació. No està inclòs tot el que no consta a l’apartat anterior.

Preu socis de Natura: 240 euros. No socis: 250 euros. Nomès ens queden 12 places. Més informació al tel. de Natura, 629 040 295. Inici d'inscripcions, el proper 4 de noviembre.

Aquesta activitat s'inclou al Programa Natura 25 anys (1989-2014).

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Et descobrim la Riera d'Argentona i l'Agricultura Ecològica

Dins el marc de les onzenes jornades de salud i alimentació, organitzades per l'Ajuntament de Mataró, l'entitat Natura, amb la col.laboració de Ca l'Elies, agricultors ecològics, organizem una caminada popular el proper diumenge, 27 d'octubre, a les 9h del matí, sobre la Descoberta de la riera d'Argentona i els seus entorns. La sortida és l'Escola Camí del Cros, Ronda del Cros, 13, de Mataró. Així, guiats per Oriol Bassa, enginyer i naturalista, coneixerem com funciona la riera d'Argentona com el gran magatzem d'aigua de la comarca, els riscos i impactes que l'afecten, i ens endinsarem en l'agricultura ecològica a través de Cal Elies d'Argentona. No us ho perdeu! Activitat gratuïta. No cal inscripcions. Podeu trobar més informació d'aquesta i d'altres activitats de les jornades clican AQUÍ!