46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 13 de maig del 2013

Caminada a Palafolls per descobrir l'extraordinari viatge d'una gota d'aigua, el 19 de maig

Natura et convida el diumenge 19 de maig, a la caminada guiada organitzada per l'Ajuntament de Palafolls , per descubrir l'extraordinari viatge d'una gota d'aigua, des de que cau del cel, fins que torna al mar, atravessant un bosc inundat de freixes, resseguint rieres, recs i valls, descansant en un aiguamoll i tornant a la Tordera per acabar al mar.

Sortirem a les 9h del matí de la Plaça de Santa Maria de Palafolls, davant de l'església, iels que vingueu d'Argentona, sortirem a les 8.15h de l'entrada sud, on hi ha la senyera i l'estalada.

Es recomana portar gorra, aigua i esmorzar.

Dificultat fàcil. Activitat gratuïta. No cal inscripció.

Diada d'agraïment als socis i amics de l'entitat

Natura celebra el dia dels socis i d'amics de l'entitat amb una caminada als Bufadors de Beví, a Bellmunt, i un dinar a Vidrà, on hi van participar 45 persones, entre petits i grans. Els Bufadors és un indret màgic i divers, on hi podem trobar roures, alzines, aurons blancs, aurons negres, blades, moixeres, moixeres de pastor... i també pels propis bufadors, uns forats naturals fets a la muntanya per la dissolució de la roca calcària, i que comuniquem aquest espai culminal amb la base dels cingles, i l'aire fred o calent, segons s'hi ve del nord o del sud, el travessen fins a sorpendre els visitants. Si no hi heu anat mai, us ho recomanem. Desprès, segur que ja hi tornareu!