46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 12 d’abril del 2016

Tornem a França, a la Provença, per descobrir el món de la pintura, el cinema i la natura

http://www.hotelroomsearch.net/im/2015/04/aix-en-provence-14.jpgEn el 26è. Viatge de natura, paisatge, història i pintura et proposem anar a la Provença (França-Occitània), el 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2016Visitarem Saint Remy, Les Baux, Arles, Aix de Provença, Mònaco, Gordes, Stes. Maries de la Mer, Aiguesmortes, Cassís, Avignon, Nimes, Cannes,  Rustrel,  Pont Langlais,  Abadia de Salanque, Rossilhon.


Et proposem tornar a França, ara a la Provença, i aconseguir convertir alguns dels teus somnis en realitat...Passejar-te per la cinèfila Cannes, fer senderisme al Colorado d’Europa, seguir les passes de Van Gogh i Cézanne per conèixer les seves tècniques i saber com es van inspirar... Posar la mà al passeig de les estrelles de Cannes... Fer un cafetó a un dels cafès de Mònaco... I, no podíem tornar a casa sense anar a Avinyó, Nimes, i especialment al Parc Nacional dels Aiguamolls de la Camarga, per fer un trekking naturalista per veure ocells al Pont de Gau... On vam fer un dels primers viatges de Natura...Preu del viatge per persona: 250 € (socis de Natura, ADF, CEA i F.B), i de 255 € (públic en general).

Inclou estada a l’Hotel***al centre de Nimes/Aix en Provence (allotjament i esmorzar en habitació doble), entrades al taller de Cézanne, Colorado de Rustrel i Pont de Gau, guia de natura, web de la sortida, assegurança i autocar. Per reservar cal pagar 20€ -a descomptar del total de la sortida- Caldrà pagar la resta abans de l’1 d’agost.

Si vols més info o reservar, truca'ns al Tel.629 040 295 o envia'ns un correu a naturamaresme@gmail.com.  Les places són limitades! Ara ens en queden 8. No t'esperis a l'últim moment.

Magnífica sortida al Garraf en el 24è Viatge de Natura

El cap de setmana 9 i 10 d'abril vam fer un dels viatges més curts i més intensos de Natura a la comarca del Garraf i a la seva vila estrella, Sitges. Visitant el parc natural del Garraf a Olivella amb una caminada de 11 km, i els museus de Sitges (Cau Ferrat, Mar i Cel) i gaudint de la sortida de sol en una caminada pel Passeig Marítim. I finalment la foto de grup, al Celler del poble del Garraf, del nostre company i amic Pep Padrós.