46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 6 d’octubre del 2019

El poble d'Argentona i Joan Manel Riera de l'Escola de Natura del Corredor, Premis Natura 2019

Resultat d'imatges de premis natura maresmeEl proper 18 d'octubre, a la Biblioteca d'Argentona a les 19h s'entregaran els Premis Natura Maresme i Natura Argentona, que distingueixen a persones, associacions i col.lectius que s'han convertit en referents en la preservació i millora del medi ambient i la natura a la comarca del Maresme i al municipi d'Argentona.

Els Premis Natura, que s'otorguen cada 2 anys, han premiat a nivell del Maresme al pagès i líder social Pep Riera, al doctor i botànic Pere Montserrat, i enguany el guanyador és el biòleg, naturalista i sobretot educador ambiental Joan Manel Riera de l'Escola de Natura del Corredor.

Els Premis Natura a nivell d'Argentona, han distinguit en les seves primeres dues ediccions al Grup de Fonts d'Argentona i a l'ADF Serra de Marina, i enguany l'han atorgat al poble d'Argentona pel seu compromís en el reciclatge de residus a través del porta a porta.

A l'entrega dels premis Natura es convidarà als assistents amb una copa de vi blanc ecològic.

Felicitats als guanyadors i guanyadores!

Escòcia pel juny de 2020


Imatge relacionada
victoria falls zambia WallpaperDel 2 al 12 de juny de 2020 us proposem visitar Escòcia:  Edimburg, Glenfinnan, St. Andrews, Pitlochry, Llac Ness, Castells d’Urquhart i E. Donan, Glencoe, Inverness, Kyle of Tongue, Illes Hebrides i Skye, Parcs Nacionals Llac Lomond-Trossaks i Cairngorms. 

Hem dissenyat un viatge per a passejar-nos per les Highlands i per les platges sense fi, meravellar-nos amb castells i paisatges únics i també, perquè ens venia de gust, explorar territoris de pel·lícules i sèries: Outlander, Harry Potter...  
T’ho segueixes imaginant o vols descobrir-ho amb Natura?

Preu per persona en habitació doble: Membres de Natura, ADF, CEA i FB, viatgers d’altres viatges de Natura: 1.780 €. Públic en general: 1.850 €.

El preu inclou: el vol amb línia regular (impostos i tasses actuals incloses a data d’avui).
·         Allotjament en turisme rural, BB, hotels de 3* amb els esmorzars inclosos.
·    Assegurança de viatge (assistència mèdica -100.000 €- pèrdues, robatoris, anul·lació).
·         Transport en tour privat només per nosaltres.
·         Guia de parla catalana.
·         Accés al bloc exclusiu del viatge amb tota la informació i dossier del viatge.

Imatge relacionada
No està inclòs tot el que no consta a l’apartat anterior (àpats i begudes, ferrys (aprox. 70 €), visites (aprox. 100 €)...). Reserva de places, enviant un correu electrònic amb el nom i telèfon a naturamaresme@gmail.com i fent el pagament de 400 € (ES70 0049 4266 65 2014024978 Tenim nou núm. de compte!). Més informació: Tel. 629.040.295. Ja no ens queden places! Oberta la llista de reserva.