46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 5 de maig del 2013

Natura et convida al Girona Temps de Flors

Natura et convida al Girona Temps de Flors i a descobrir-ho d'una forma diferent, a través del guiatge d'un professor de jardinería del nostre equip d'educació ambiental. Aquí tens com fer-ho per venir amb nosaltres!

Jardineria de Petit Format amb Natura, una altra manera de fer sostenible el nostre entorn

Joan Roig fent la Masterclass del curs de jardinería (foto J. Benítez)
Natura ha clausurat avui amb èxit el primer curset de Jardineria de Petit Format, amb la participació de 10 alumnes -a partir d'ara amics!- que han pogut aprendre els coneixements bàsics de la jardinería per a balcons, terrasses i jardins de petita mida, així com descubrir les espècies més importants de la jardinería sostenible. Un bon equip per aconseguir espais verds i jardins més amables, atractius i sostenibles. I gràcies a l'Agropecuària Argentona i al Grup Roig i Outlet de Plantes Aldrofeu per col.laborar amb el curset. Aviat farem una nova edicció!.