46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 de novembre del 2013

Et presentem una nova experiència: Viatjar per les Cuines del Mon

Dins la celebració dels 25 ANYS DE NATURA, aquest cap de semana comença una de les experiències més atractives pels socis i sòcies de l'entitat:  descubrir el mon a través de la cuina dels diferents països... per dir-ho amb unes altres paraules... ens tornarem per unes hores en Viatgers de la Cuina del Món. I a un preu molt assequible... Així, degustarem la cuina del Nepal, Vietnam, Senegal, França, Grècia, Turquia, el Líban... a través d'una série de restaurants de casa nostra, seleccionats per persones que conèixen cada una de les cultures gastronòmiques. L'activitat, pensada per un grup de 10 persones, comença quan els convidats reben información de la cuina del país i del restaurant que es visitarà, continua amb l'àpat i, finalment, es comenten les sensacions obtingudes degustant tots aquests gustos i sabors. El primer grup ja està ple. A la primavera farem nous grups, per si us hi voleu apuntar!

Compartim els viatges de Natura amb vosaltres: Descobrim Occitània. Una bona idea per una sortida de 3 o 4 dies...

Natura organitza, cada any, unes sortides pels associats i amics de l'entitat, que pretenen descubrir altres territoris i cultures a través de la natura, els paisatges, la historia, la gastronomía i especialment, sempre que podem, cercant indrets interessants, diferents, i que no estiguin massificats pel turisme.

Així, vam anar a l'Alto Tajo, Navarra, Euskadi, Els Ports de Besseit, l'Alt Empordà, la Camarga, Costa Rica, el Priorat, el Solsonès, el Tarn, l'Oest dels Estats Units, Eslovenia i Croacia i enguany, Occitània.

Doncs ara, en motiu dels 25 anys de Natura, us  convidem a visitar aquests espais a través dels webs que hem elaborat exclusivament per preparar els viatges, on hi tota la información per poder fer la sortida... el que vam visitar, la planificació del viatge i finalment les fotografíes dels nostres viatgers.

Aquí teniu l'accés directe al web: OCCITÀNIA! Una bona idea per sortir tres o quatre dies...