46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 8 de maig del 2009

El llibre sobre les Cinc Sènies entre els 10 més venuts a Mataró

El llibre editat per Natura, Descobrim Mata i les Cinc Sènies, es col.loca entre els 10 més venuts a Mataró per Sant Jordi, tan en llengua catalana com castellana. Èxit, doncs, que es deu als autors de la guia i especialment a tots vosaltres, que ho heu fet possible, i sobretot perquè tracta de les Cinc Sènies, un espai agrícola avui en perill que molts mataronins i maresmencs voldrien protegit per sempre d'una vegada per totes.

Podeu consultar aquest rànking al link següent:
http://www.robafaves.cat/?action=seccio.seccio&id=24

dilluns, 4 de maig del 2009

Els 60 de la Camarga 2009


Èxit del viatge a la Camarga

Les 60 persones que vam visitar la Camarga, i que van tenir la sort de veure flamencs, cignes, martinets blancs, castors europeus, coipús, les Arenes de Nimes i el Pont de Gard, entre moltes altres coses, van passar un pònt de l'1 de maig diferent, natural, màgic i fantàstic. Gràcies a tots i totes per confiar amb nosaltres. Intentarem que el proper viatge sigui, com a mínim, igual.