46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 26 de juliol del 2014

Ja t'has apuntat al Sopar-Trobada de Festa Major?

Aquesta Festa Major d'Argentona, no t'oblidis de venir al Sopar-Trobada d'Amics i Amigues de Natura i a retrobar-te amb tots els companys i companyes de sortides, caminades, viatges, manifestacions... T'esperem el diumenge, 3 d'agost, a les 8h del vespre, al Xino, Carrer Gran/Pared de les Mentides, per fer un entrepà i una birra i molts, molts petons i abraçades! No t'oblidis de reservar la teva plaça a la raquel! Nomès en temim 35! I porta la samarreta de Natura al sopar (tindràs un regalet!)

dijous, 24 de juliol del 2014

Descobrint els arbres de tot el món sense moure's d'Argentona

L'entitat Natura participa a la Festa Major d'Argentona 2014, amb una activitat de les seves, una caminada guiada de descoberta de l'entorn, però ara, dirigida a conèixer qui són i l'orígen dels nostres veïns més grans... els arbres de les places, parcs, carrers i jardins privats d'Argentona. De la mà d'Oriol Bassa, naturalista, enginyer i guia de viatges, caminarem per la vila, per descobrir arbres originaris d'Austràlia, Vietnam, Colòmbia, Brasil, Estats Units, Rússia, Argentina, Chile, Marroc... un viatge per tot el món, sense moure'ns d'Argentona... Si vols venir, t'esperem el dissabte, 2 d'agost, a les 9h del matí, a la Plaça de l'Església d'Argentona. Durada aproximada: 3 hores. Activitat Fàcil. No cal inscripció.

dilluns, 21 de juliol del 2014

Nocturna a Burriac amb quaranta persones!

Quaranta persones ens van acompanyar a la IV Caminada Nocturna d'Argentona a Burriac. Cal dir que al castell, a part dels amics i amigues de Natura, hi havia més vida que a molts dels municipis maresmencs, amb molta gent que aprofitava la bona temperatura nocturna i l'airet que corria per enfilar-se  a la talaia i descobrir la comarca de nit. (Fotografia: Pep Padrós)