46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 21 de maig del 2011

Hi ha coses que no es poden deixar de banda a l'hora de triar...

  • NO A LA RONDA MATARÓ I NO A LA RONDA MARESME
  • RESOLDRE LA PRESERVACIÓ DE CAN PUIG I CADAFALCH
  • LA PEDRERA DE LA FEU
  • EL TREN ORBITAL RESPECTANT EL TERRITORI
  • EL POUM PARTICIPATIU I SOSTENIBLE
  • L'AMPLIACIÓ DE TOT EL MARGE ESQUERRE AL PEIN
  • LA PRESERVACIÓ DELS ESPAIS AGRÍCOLES I EL SEU DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC
  • LA REDUCCIÓ DELS RESIDUS I LA RECOLLIDA SELECTIVA
  • L'AMBIENTALITZACIÓ D'ARGENTONA
  • LA QUALITAT DE VIDA D'ARGENTONA I UN TERRITORI VALUÓS AMBIENTALMENT

dijous, 19 de maig del 2011

Ja tenim un grup al facebook que defensa NO fer les rondes de Mataró i el Maresme

En nomès 10 hores, un centenar de persones ja s'han incorporat al grup "Jo tampoc vull la Ronda Mataró i la Ronda Maresme, que han creat diverses entitats i persones de la comarca, entre les quals s'hi troba l'entitat Natura.

Us hem adjuntat una simulació de la Ronda Mataró; si amplieu la imatge, veureu com volen fer 2 carrils més per banda, que pretén ocupar una de les últimes vinyes de la Riera d'Argentona, carregar-se can Soleret, i fer un monstruós nus de carreteres al mig de la riera d'Argentona, de més de 30 metres d'alçada.... Jo tampoc vull la Ronda Mataró i la Ronda Maresme!
Grup facebook Jo tampoc vull la Ronda Maresme i la Ronda Mataró

dilluns, 16 de maig del 2011

Argentona aprova un ambiciós Pla Especial i Catàleg de Patrimoni per preservar el valuós llegat arquitectònic, arqueològic, paisatgístic i natural del municipi maresmenc

L'Ajuntament d'Argentona aproba el Pla Especial i catàleg del patrimoni arquitectònic, arqueològic, paisatgístic i ambiental d’Argentona, convertint-se en un dels documents de planificació i preservació del patrimoni més importants del Maresme i de Catalunya, i que mostra la sensibilitat i interès dels argentonins en la defensa i conservació del patrimoni i la fermesa de la Regidoria de Patrimoni i de la resta d'electes que li han donat suport.


Ara toca aplicar aquest Pla Especial i el Catàleg, i mantenir aquest valuós llegat, esperant que aviat es pugui elaborar i aprobar un POUM participatiu, sostenible i que també defensi el patrimoni.