46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 30 de maig del 2014

Et proposem una caminada per Vallromanes... i desprès un bon àpat!

Vallromanes és un municipi del Vallès Oriental, entre Alella i Vilanova del Vallès, a poc més de 15 minuts en cotxe des de Mataró. Envoltat de boscos, amb una riera magnífica protegida per una plataneda amb més de dos-cents plàtans, guarda retalls de vegetació de ribera, densos alzinars -on s'hi amaga el cabirol i el senglar- pinedes de pi pinyer i pi blanc... i des de l'Ajuntament de Vallromanes, ens proposen descobrir-ho el proper diumenge, 15 de juny, resseguint el viatge que faria una gota d'aigua... No t'ho deixis perdre! I desprès, pots quedar-te a dinar a algun dels restaurants de Vallromanes -que si no ho sabiau, guarda una bona cuina que encantarà al més exigent- i n'hi ha per totes les butxaques... Ei! Passa-ho als teus amics/amigues i família que els hi agradi caminar, descobrir l'entorn i la bona taula!

dimarts, 27 de maig del 2014

Tots a Burriac el 8 de juny! Vine a fer-te la foto dels 25 anys!

El diumenge, 8 de juny, tornarem a celebrar la Trobada dels Amics i Amigues de Burriac a dalt del Castell, per 15ena vegada. Però enguany volem que sigui un dia especial. Per una banda, perquè estem a l'any del tricentenari (1714-2014) i per l'altra, perquè Natura fem 25 anys anys (1989-2014). Per això, convidem a totes les amigues i amics que hagin vingut a alguna de les més de 300 activitats que hem fet en tots aquests anys... sortides guiades, manifestacions en defensa del patrimoni, viatges, mostres de bolets, cursos i cursets... i ens farem la foto commemorativa, que posteriorment regalarem per guardar en la memòria gràfica aquest dia tan i tan especial. Passa-ho als que també han compartit Natura alguna vegada, i als que ho voldran fer a partir d'ara -que també hi són convidats. 

Volem omplir Burriac de Naturalistes! Som-hi!