46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 13 de setembre del 2012

El 21 de setembre, celebrarem que can Puig i Cadafalch ja és del poble

Finalment Can Puig i Cadafalch és d'Argentona, dels argentonins i argentonines. 

Agraïm a tots els vilatans i vilatanes, entitats, plataformes, col.lectius i formacions polítiques que han treballat per aconseguir aquesta feina. I especialment a l'Ajuntament d'Argentona, al Centre d'Estudis Argentonins i a tots els companys i companyes de Natura que han fet possible el que fa uns anys semblava un somni.

Un somni que ha evitat l'ensorrament del casal modernista de can Puig i Cadafalch.

Va ser en aquest blog on es va difondre una de les denúncies  que més van impactar a la societat. I ja vam dir aleshores, que posariem can Puig i Cadafalch a primera plana de l'activitat informativa i de les xarxes socials, fins que no es resolgués. I ho hem complert.

Ara ja anem per bon camí.

Com en altres prioritats de la nostra societat, ha estat el poble, i les administracions públiques més properes al poble, les que han fet moure peça als responsables públics i privats.

Per tot això, us convoquem el proper divendres, 21 de setembre, a les 7 de la tarda, a can Puig i Cadafalch, per, conjuntament amb el Centre d'Estudis Argentonins i l'Ajuntament d'Argentona, fer públic que can Puig i Cadafalch ja és del poble!

La feina només acaba de començar.

Ens caldrà molta, però que molta gent al darrera. T'hi apuntes?