46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 18 de desembre del 2009

Llum verda a la supressió de les corrides de toros a Catalunya

El Parlament derrota les esmenes a la ILP antitaurina i comença a tramitar la llei. A veure si els nostres polítics no s'arronsen ara que comencem a anar bé!

dijous, 17 de desembre del 2009

Natura diu NO a les corrides de toros!


Quan una persona mata a cops a un gos, es considera salvatgisme i és un delicte, però si una persona mata amb l'espasa i les banderilles a un toro, es considera art i a més aquesta subvencionat.
Natura està a favor de l'ILP que vol il.legalitzar les corrides de toros a Catalunya. A veure que fan amb l'ILP els polítics que representen aquesta nació al parlament!

dimecres, 16 de desembre del 2009

Perquè els nostres municipis il.luminen els núvols?

ACN-Propi. Catalunya malgasta més de 30 MEUR cada any en il·luminar els núvols. És una de les frases que es poden sentir a les persones que lluiten contra la contaminació lumínica, un fenomen reconegut per diversos organismes internacionals i que consisteix en utilitzar de forma errònia o agressiva la llum artificial. Catalunya disposa des del 2005 d'un reglament per lluitar contra el fenomen, però poques localitats hi lluiten de forma contundent. Mentrestant, la llum que desprèn Barcelona segueix sent visible des de gairebé 300 quilòmetres.

Al Maresme estem igual. Municipis com Argentona, Vilassar de Mar o Malgrat de Mar, entre molts d'altres, segueixen il.luminant els núvols!