46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 24 de setembre del 2011

Natura elegeix una nova Junta més diversa, plural i integradora

Natura, tot i ser una entitat molt activa i capaç, amb èxits notables com la desena de viatges amb més de 600 persones, les sortides familiars amb prop de 3000 persones, l'edicció de 17 guies de natura i història del Maresme, la presència activa a les xarxes socials, amb 22.000 visites als seus webs i més de 1600 amics al facebook i als propis grups en nomès 2 anys, ara tocava consolidar el projecte per contrarestar les amenaces que vindràn en un futur, i els reptes i oportunitats que es generen diàriament.

Per tot això, aquest dijous Natura va elegir nova Junta, on s'integren homes i dones de diferents sensibilitats, que formen part d'altres associacions d'Argentona i Mataró, i que li donaran de ben segur més força i solidesa a una entitat que enguany fa 22 anys que va ser fundada. Així, Lluís Mas, David Farell, Raquel Maynou, Francesc Navarro, Felip Castells, Cristina Prats, Maria Rosa Pérez, Joan Vera i Oriol Bassa son els que assumeixen la responsabilitat de continuar amb la feina de Natura.

diumenge, 18 de setembre del 2011

La diada de control de plantes invasores passa al 8 d'octubre!

Natura, conjuntament amb la Federació ADF Maresme, us proposa una activitat diferent pel proper dissabte 8 d'octubre.

Ens volem trobar a la Font Picant d'Argentona per eliminar una enfiladissa alòctona invasora, la Miseria o Tradescàntia, que hom a plantat en espais públics i privats sense saber-ho, i que avui és un mal de cap pels que defensem la vegetació autòctona en perill d'extinció, concretament per la viola suau, que en aquesta part del Parc de la Serralada Litoral en quedaven 4 metres quadrats, i que la misèria ja n'ha invaït i eliminat el 75%.

Es una planta de fàcil arrancada, que dipositarem en sacs de brossa per portar-los a la deixalleria i que seran posteriorment incinerats a la planta de la brossa de Mataró, per evitar que es puguin propagar en altres espais.

És una activitat familiar. Recordeu de portar guants de treball i roba còmode i per poder-se asseure per terra!