46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 d’agost del 2014

Natura reconeixerà amb un premi als col.lectius i persones que preservin el medi, el paisatge i el patrimoni natural a Argentona i al Maresme

L'entitat Natura, amb l'objectiu de potenciar i consolidar en el temps i en el territori les actuacions en la preservació i millora del medi natural, el paisatge i el medi ambient , convoca els Premis Natura del Maresme i Argentona.

Concretament:

PREMI NATURA MARESME destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic el Maresme.

PREMI NATURA ARGENTONA, destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic a Argentona.

El premi s’entregarà anualment.

Es crearà un Llibre d’Honor per inscriure els guanyadors, i els motius que justifiquen el mèrit de rebre el Premi Natura.

Natura nomenarà un Jurat de 5 membres, que determinarà el guanyador del premi entre les propostes que rebrà l’entitat entre l’1 de juny i el 30 de setembre, les quals han d'incorporar els motius pel qual es fa el nomenament.