46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 16 de juny del 2009

La pujada de Burriac al diari El Punt!

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/50465-els-amics-del-castell.html

diumenge, 14 de juny del 2009

Omplim Burriac de caminaires i naturalistes!


Avui el Turó dels Dos Pins-Fundació Burriac, Yuuuusssa i l'entitat Natura han celebrat la Desena Trobada al Castell de Burriac aconseguint que els seus amics i amigues omplissin el castell, amb gairebé 150 persones, de les quals gairebé 45 havien pujat de Cabrera de Mar, 50 d'Argentona i la resta d'altres municipis, com Mataró, Cabrils, Sant Andreu de LLavaneres... S'ha fet un recordatori al Senyor Joan Bartrés, una de les persones més grans que ha pujat a peu, amb 89 anys, i Maria Pilar Orta, amb 69 i també a Bernat Bassa i Prats, el més petit, de només 6 mesos, que l'han pujat al castell de la mà dels seus pares. L'acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de Cabrera de Mar i Argentona.

En els parlaments dels representants de les entitats s'ha recordat la importància d'ampliar l'espai inclòs dins el Parc Serralada Litoral a Argentona, i els 20 anys de Natura. Finalment, tots els assistents s'han emportat la fotografia commemorativa de l'acte que es va fer l'any passat, dedicada als associats de Natura. Enguany, s'ha fet una fotografia de grup que s'entregarà a tots els assistents l'any vinent, i de la qual aviat us n'adjuntarem una. L'acte s'ha tancat amb el cant de l'Estaca i els Segadors i amb una sessió guiada d'interpretació del paisatge a càrrec d'Oriol Bassa.