46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 24 de juliol del 2009

Abocament d'aigües residuals al costat de l'IES Argentona

Des de fa dies hi ha un abocament d'aigües residuals al Torrent de Cirers, quan aquest arriba a la riera d'Argentona, al costat de l'IES Argentona. Natura demana al responsable d'aquesta xarxa de clavegueram que procedeixi al seu arrenjament de forma immediata, per evitar que es contamini l'aqüífer i que hi hagi risc de transmissió de malalties

dimarts, 21 de juliol del 2009

L'Ajuntament d'Argentona treu un ZERO en suport al món associatiu del medi ambient local

L'Ajuntament d'Argentona ha esborrat d'un plomasso les subvencions de medi ambient de l'ordre d'ajuts a les entitats de la Vila. A principis de juny va treure l'ordre d'ajuts, pels quals només donava 6 dies per poder-ho presentar, i entre els quals no hi figurava mediambient. En aquest sentit, no només l'entitat Natura, sinó d'altres entitats han quedat, ara per ara, fora de joc, com ara l'associació encarregada de mantenir els camins forestals per a la prevenció d'incendis, i que col.labora en tasques preventives a la Festa Major en les activitats on hi hagi foc.

Natura entén que tots ens hagem d'estrenyer el cinturó, però no ens sembla bé que la partida per entitats de medi ambient es deixi a zero. Esperem que en els dies que falten per acabar l'any, la gent amb major sensibilitat ambiental al govern ho arrengin.

Reunits a finals de juliol amb l'Assumpta Boba, regidora de medi ambient, ens va garantir que abans d'acabar l'any l'Ajuntament treurà una línea d'ajuts per les entitats de medi ambient de la vila.