46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 9 de desembre del 2015

Natura et proposa descobrir un altre Garraf i Sitges a la propera primavera...

24è. Viatge de natura, història i paisatge
Descobrim el Garraf (només ens queden 8 places!)

Sitges, Vilanova i la Geltrú, Parc Natural del Garraf, Olivella, Garraf
Després de les Garrigues, el Matarranya, l’Alt Empordà i el Montsià, ara volem que descobreixis el Garraf: una comarca que malgrat ser molt propera a nosaltres, guarda autèntics tresors naturals, paisatgístics, culturals, lúdics i culinaris.

Et proposem una caminada pel Parc Natural del Garraf, entre margallons i pins blancs, endinsar-nos en la vella Geltrú i el poble del Garraf i la màgica Olivella, , i visitar el Sitges més original... el Palau Mar i Cel, el Cau Ferrat i passejar-nos pels seus carrerons i pel passeig marítim i, si voleu, fer-vos el primer bany de la temporada...
Preu del viatge per persona: 125 € (socis de Natura, ADF, CEA i F.B), i de 130 € (públic en general). (opcional +30€ dinar de diumenge al restaurant el Cau del Vinyet de l’Hotel, vins i cafés inclosos). Indique si voleu el dinar a la reserva!

Inclou estada a l’Hotel Subur Marítim****al Passeig Marítim de Sitges (allotjament, i esmorzar en habitació doble), entrades al Palau Mar i Cel i al Cau Ferrat de Sitges, guia de natura, web de la sortida, assegurança i autocar. Per reservar cal pagar 20€ -a descomptar del total de la sortida- Caldrà pagar la resta abans de l’1 de març.

Més info i reserves al Tel.629 040 295 i naturamaresme@gmail.com

El diumenge 20 de desembre anem a buscar tions i tot el que cal per fer un pessebre sostenible... vols venir?

El proper diumenge 20 de desembre, a les 9h del matí, esntrobarem a la Plaça de l'Església d'Argentona a tots els que volgueu venir per anar al bosc a buscar tions -si es deixen veure! - i tot el material que necessitem per fer un pessebres ecològic i respectuós amb el medi... Podreu recollir material! Porteu una bossa per posar-ho! Es una activitat fàcil i gratuïta... pensada per pares i mares, avis i àvies, padrisn i padrines, tiets i tietes... i especialment pels nens i nenes!!!