46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 29 de setembre del 2009

Camí de Costa Rica 2010


Ja tenim 8 apuntats! En falten quatre i ja podem començar a pensar que Natura anirà de viatge als parcs naturals i les platges de Costa Rica. Podem concretar una mica més: serien 14 dies, visitariem Tortuguero, Cahuita, Monteverde, Rincon de la Vieja i Manuel Antonio (o Corcovado). Aniriem en un microbus per nosaltres sols, amb xòfer del país. El preu està molt bé, i inclouria el vol, el transport entre els parcs, l'entrada als parcs naturals, l'hotel i l'esmorzar, i a Tortuguero pensió cpmpleta. Els que ens aneu enviant un email de que us interessa (que no compromet a res) us anirem comentant més coses.

dilluns, 28 de setembre del 2009

L'arrossada de germanor triunfa!

60 amics es troben per celebrar els primers 20 anys de Natura! L'arròs molt bé, però el que millor va anar és que vam actuar tots plegats com un equip humà coordinat i festiu a la vegada! A tots gràcies!

El documental Natura.20 el penjarem d'aquesta pàgina perquè tots el pogueu veure... amb tranquilitat!