46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 28 de juny del 2017

Vols venir a l'Empordà... t'apuntes?

30è Viatge de natura, histìoria i paisatge, l'Emoprodà amagat. Dijous 12 d'octubre de 2017. Boscos de les Gavarres, Palau-Sator, peratellada, Ullastret.

Volíem fer una cosa diferent en el nostre 30è viatge.... i que hi poguessiu venir sobretot els viatgers més enamorats de Natura... i em pensat anar a l'Empordà... per combinar una caminada pels boscos de les Gavarres (com sempre una de fàcil i una de normal) per acabar a una clariana del bosc on, com era tradicional, s'empila una carbonera com els d'abans, amb llenya d'alzina i arboç... Continuant amb un bon dinar (de productes locals) i la visita dels pobles més interessants de la comarca, però des d'un vessant de la conservació del Patrimoni... Ullastret... i la seva restauració única, Peratallada i els seus racons amagats, palau-Sator, on els paisatges es sublimen amb el cel... No us descuideu la càmara de fotos!!!

 
Preu de la sortida per persona amb dinar: 55 € (socis de Natura, ADF, CEA i F.B, viatgers dels nostres viatges), i de 60 € (públic en general). Preu de la sortida sense dinar: 20 € i 23 € respectivament.
Inclou Magnífic dinar de tastets en un dels restaurants més reconeguts de la zona,  guia de natura, web de la sortida, assegurança i autocar. Per reservar cal pagar 20€ -a descomptar del total de la sortida- Caldrà pagar la resta abans de l’1 de setembre. I un regal dels 30 viatges...