46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 23 de maig del 2016

Pepi Vila Ibora, membre de Natura, nomenada filla predilecta d'Argentona per la seva feina com a puntaire i mare



El proper diumenge 5 de juny el Saló de pedra acollirà un acte ben especial: el nomenament de la Pepi Vila com a Filla predilecta d'Argentona.


Fruit del suport popular, amb decenes de signatures de vilatants i d'entitats, aquest nomenament ha estat apadrinat per en David Farell, bon amic de la Pepi i de la seva família. Segons ell, la distinció està justificada, sobretot, per tota la feina feta per la Pepi durant dècades en favor del patrimoni argentoní de les puntes de coixí, els boixets. Una feina feta, al igual que al capdavant del casal d'avis, sense cap interès personal ni ànim de lucre. Aquesta faceta altruista continuada, de voluntariat decidit cap a una tasca en benefici del poble, és el que ha fet arribar a bon port aquesta iniciativa popular. 


El ple de l'Ajuntament d'Argentona ja hi ha donat el vist-i-plau, i el dia 5 la Pepi rebrà la merescuda distinció en companyia dels seus familiars i dels amics que la vulgueu acompanyar. L'acte, que tindrà lloc entre la una i les dues del migdia, tindrà com a moment especial l'entrega del Diploma de Filla Predilecta de mans de l'alcalde, i estarà amenitzat per una actuació musical.


Natura ha estat una de les entitats que hi ha donat suport i us convida a tots i a totes a que hi assistiu.