46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 18 de juny del 2017

Torna el Curset de Ratafia d'Argentona en la seva VI edicció, el 9 de juliol

El curset va dirigit a les persones que volen iniciar-se en el món dels licors catalans, fets a casa i amb productes de qualitat i proximitat, i al coneixement de les plantes medicinals, aromàtiques i culinàries del nostre territori, aprenent a identificar les espècies essencials, i a aprendre com i quan es cullen i com s’utilitzen en el món dels licors.

El curset té una durada de 2,5. Els professors son experts en l’elaboració de ratafia. Preu: 6 €. Caldrà portar una ampolla de vidre amb un litre d’anisset (si voleu, us el podem portar nosaltres, pagant un petit suplement al curs). Punt de Trobada: Font de Sant Domingo d’Argentona, a les 10h del matí.

Per més informació i inscripcions, ens podeu adreçar un correu electrònic a vilapellisa52@gmail.com, o contactar a través del telèfon 656 934 335 o al 972 874 300 o a l’Agropecuària Argentona (Raquel) . Places limitades!


 

Tornem a Burriac el 25 de juny! Vols venir?

Com cada any, des de fa 17 anys, la Fundació Burriac i Natura fan la Trobada d'amics i amigues del Castell de Burriac, enguany amb la participació dels Amics de la Poesia d'Argentona, que recitaran poemes amb veu alta al recinte del Castell.

Si voleu venir des d'Argentona, punjant pels camins a l'ombra, sortirem a les 8h del matí de la Font Picant.

No us oblideu de portar gorra, aigua, crema solar i... si en teniu, la samarreta de Natura!!! 

Us esperem al castell!