46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 14 d’abril del 2012

NO massiu a l'aparcament de pagament al centre comercial de la Vila, a través de l'enquesta que Natura ha fet al facebook.

Els argentonins que han participat pel facebook a l'enquesta sobre si es necessari que l'aparcament al centre d'Argentona sigui de pagament o no, per tal de facilitar l'aparcament i dinamitzar el comerç de la vila, han respost en un 91,45 % que NO, i nomès un 8,55% que SI. Així, 139 persones han dit NO, i 13 han dit SI.

Per tan, Natura proposa a l'Ajuntament d'Argentona, que si ha d'endegar aquesta o altres actuacions que afectin a la movilitat de la vila, caldria primer de tot endegar un procés participatiu obert a tots als vilatans i vilatanes, i posteriorment elaborar un pla de movilitat que, al nostre parer, afavoreixi no només la rotació dels vehicles que aparquen al centre de la vila, sino l'ampliació i consolidació de les zones de viannants, aparcaments de disuació a la proximitat del nucli urbà i camins escolars segurs, entre d'altres mesures.

Es absurt, insostenible i fins perillós per molts nens i gent gran, que el tram de carrer Gran, entre els Carrers Bernat de Riudemeia i Sant Miquel, s'hi permeti el trànsit de cotxes, camions i motocicletes durant tot el dia, com un carrer més d'Argentona.

I això no ve d'ara. Ja l'Alcalde Soy va intentar tancar aquest tram de carrer els caps de setmana, sense sortir-se'n. L'Alcalde Masó va invertir un pla estatal en millorar aquest espai i dedicar-lo només a les persones, però fins ara, no tenim un espai segur, on els vehicles només entressin unes hores al matí, per descarregar als diferents comerços.

dimecres, 11 d’abril del 2012

Descoberta de la primavera, sortida guiada pels boscos d'Argentona el proper diumenge 15 d'abril

No es mai tard s’hi s’arriba d’hora. La primavera ha arribat desprès d’un fred intens que ha modelat els paisatges urbans, però que ha deixat millor preparat els boscos del Maresme.

Et convidem a una trobada d’amics de Natura per fer una caminada guiada de quatre hores per descobrir com funciona la primavera als Boscos de la nostra comarca.

Sortida a les 9h del matí (puntual) des de la Plaça de l’Església d’Argentona. Durada activitat: 4h. Apta per a tots els públics a partir de 5 anys.

L’activitat es gratuïta, però si vols rebre més informació de les nostres activitats, ens pots enviar un  mail a naturamaresme@gmail.com

Podeu portar esmorzar, càmera de fotos, aigua, gorra , crema solar i roba i calçat còmode per caminar.