46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 17 de setembre del 2014

Caminada per Sant Jaume de Traià el diumenge, 26 d'octubre

Dins les 12enes Jornades de Salud  i Alimentació de l'Ajuntament de Mataró, l'entitat Natura col.labora amb l'organització de la Caminada guiada, Descobrim el veïnat de Traià, el diumenge 26 d'octubre a les 9h del matí. Sortida Cr. Galícia Mataró/cantonada Passatge Mas Sant Jordi, a Mataró. No cal inscripció. Entrega d’una motxilla amb un petit refrigeri a la sortida. Col·labora Departament de Salut. Ajuntament de Mataró.

dimarts, 16 de setembre del 2014

El 24 d'octubre, et convidem a viure amb nosaltres la NIT DE NATURA, que clourà amb el Sopar del 25è Aniversari

Et convidem el proper divendres, 24 d'octubre, a la NIT DE NATURA, per celebrar amb nosaltres el 25è Aniversari de l'entitat (1989-2014). Les activitats començaran a les 20h, a la Sala Gòtica, Plaça de l'Església d'Argentona, a la presentació de la Revista Fonts del Centre d'Estudis Argentonins, dedicada a la nostra entitat, i a continuació, a la mostra del curt reportatge dels 25 anys de Natura, i a l'entrega dels premis Natura Maresme i Natura Argentona a les trajectòries en la preservació de la natura i el medi de persones, associacions i col.lectius del nostre territori.

A continuació, ens traslladarem al Restaurant El Celler d'Argentona per fer el Sopar d'Aniversari. Podeu fer les reserves pel sopar a l'Agropecuària Argentona (Na Raquel) i el pagament abans del proper 20 d'octubre. Cal triar el primer i el segon. Preu: 25 €. Places limitades. 
El menú del sopar és:
Primers
Canalons de Verdures.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Segons
Calamars farcits de Peus de Porc i Botifarra negra.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Postres
Vi de la Casa (Blanc, rosat o negre). Aigües minerals. Cafè.