46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.
Maig 2024. Sortida de les orquídies.
Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm
dimecres, 17 de setembre del 2014
Caminada per Sant Jaume de Traià el diumenge, 26 d'octubre
Dins les 12enes Jornades de Salud i Alimentació de l'Ajuntament de Mataró, l'entitat Natura col.labora amb l'organització de la Caminada guiada, Descobrim el veïnat de Traià, el diumenge 26 d'octubre a les 9h del matí. Sortida Cr. Galícia Mataró/cantonada
Passatge Mas Sant Jordi, a Mataró. No cal inscripció. Entrega d’una motxilla
amb un petit refrigeri a la sortida. Col·labora Departament de Salut.
Ajuntament de Mataró.
dimarts, 16 de setembre del 2014
El 24 d'octubre, et convidem a viure amb nosaltres la NIT DE NATURA, que clourà amb el Sopar del 25è Aniversari
Et convidem el proper divendres, 24 d'octubre, a la NIT
DE NATURA, per celebrar amb nosaltres el 25è Aniversari de l'entitat
(1989-2014). Les activitats començaran a les 20h, a la Sala Gòtica, Plaça de
l'Església d'Argentona, a la presentació de la Revista Fonts del Centre
d'Estudis Argentonins, dedicada a la nostra entitat, i a continuació, a la mostra del curt reportatge dels 25 anys de Natura, i a
l'entrega dels premis Natura Maresme i Natura Argentona a les
trajectòries en la preservació de la natura i el medi de persones, associacions
i col.lectius del nostre territori.
A continuació, ens traslladarem al
Restaurant El Celler d'Argentona per fer el Sopar d'Aniversari.
Podeu fer les reserves pel sopar a l'Agropecuària Argentona (Na Raquel) i el
pagament abans del proper 20 d'octubre. Cal triar el primer i el segon. Preu:
25 €. Places limitades.
El menú del sopar és:
Primers
Canalons de Verdures.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Segons
Calamars farcits de Peus de Porc i
Botifarra negra.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Postres
Vi de la Casa (Blanc, rosat o
negre). Aigües minerals. Cafè.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)