46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 8 de febrer del 2015

Descobrirem les Garrigues el proper octubre. T'hi apuntes?

Dins els viatges de butxaca per descobrir el nostre país -Solsonés, Priorat, Matarranya, El Montsià...- enguany us proposem anar a la comarca de les Garrigues, el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre de 2015, en el marc del 22è. Viatge de natura, història i paisatge.

Un territori on la terra seca i clivellada dona fruits saborosos com l'oli i el vi.

Visitarem el celler Mas Blanc i Jové a la Pobla de Cérvoles. Tastarem un parell de bons vins i retrataren el colors torrats de la tardor a la vinya dels artistes. Coneixerem con vivien i es defensaven els Ibers a l'antit poblat dels Vilars d'Arbeca.

Descansarem el cos i l'ànima a l'entorn peculiar del Monestir de Poblet.

Passejarem relaxadament per camins i dreceres i farem un tastet de bona cuina al restaurant "Els Fogons de la Carme",  a Cervià de les Garrigues.

Natura en estat pur. No us ho podeu perdre.

Preu del viatge per persona: 145 € (socis de Natura, ADF, CEA i F.B), i de 150 € (públic en general). Descomptes en habitacions triples i familiars.

Inclou estada Hostatgeria del Monestir de Poblet (allotjament, sopar –begudes i cafè incloses- i esmorzar en habitació doble), visita al Celler Blanc i Jové i tast de vins, dinar al Restaurant els “Fogons de la Carme”, l’entrada al jaciment ibèric dels Vilars d’Arbeca, guia de natura i guia de la comarca, web de la sortida, assegurança i autocar.

Places limitades. Només ens en queden 40. Reserves al Tel. 629 040 295 i a naturamaresme@gmail.com, pagant 20 € a descomptar del total. No es reservaran places si no es fa la paga i senyal.