46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Sortides familiars guiades per Argentona: la primera, la descoberta dels boscos argentonins del 1912

Natura, amb la col.laboració dels Guies d'Argentona i el Maresme, i amb el suport de la regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Argentona, inicia una serie de tres sortides guiades familiars pels boscos i camps d'Argentona, els diumenges 11 de novembre, el 25 de novembre i el 23 de desembre, on es tractaran diferents àmbits, alguns de molt originals, com els boscos d'Argentona a l'any 1912, ara fa 100 anys, i altres que anirem concretan els propers dies.

No us ho perdeu! Aprendreu molts i moltes coses tot fent salut!

Els bolets d'Argentona i el Maresme en un blog propi

Tornen els bolets i l'entitat Natura reactiva la seva web de bolets d'Argentona i el Maresme, amb les prediccions de cada període i les millors fotografies dels boletaires d'aquesta contrada.

Podeu consultar el web a: CLICA AQUÍ

dimarts, 16 d’octubre del 2012

Fantàstic viatge al Priorat!

El passat 6 i 7 d'octubre es va fer el 13è viatge de Natura, en aquest cas, a la comarca del Priorat, on vam poder caminar per les Vinyes del Lloar, el Congost de Fraguerau -impressionant!!!-, Scaladei i introduir-nos en el món del vi en una de les bodegues més petites de la comarca, denominada "?"...

Finalment, vam visitar l'encimbellat poble de Siurana... per acabar un cap de setmana ple de records de bona cuina, caminades profitoses i un molt bon ambient!