46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 13 de setembre del 2014

Aquest diumenge, 14.9, vine a descobrir l'Argentona de 1714

Bertomeu Freginals i Salvador Cabot, pagesos de l'Argentona de 1714, juntament amb l'historiador David Farell, et conviden a fer una caminada pels masos de l'época i descobrir com era aquell territori, què plantaven, de què vivien... com vivien. Sortida a la Plaça de l'Esgésia, a les 9h del matí. Obert a tots els públics. No us descuideu l'esmorzar, l'aigua i un barret. Caminada de 3 hores.

diumenge, 7 de setembre del 2014

Vols descobrir l'Àfrica del Sud amb nosaltres?

Natura organitza pels seus associats i amigues i amics un viatge a Namibia, Sudàfrica, Botswana i Zimbabwe, el juliol del 2015.

Desprès d’Europa, Amèrica i Àsia, ara toca Àfrica, i per això, hem triat una joia de la natura i els paisatges, el sud-oest de l’antic continent, uns territoris segurs, amables, paisatges originals i on la natura encara és salvatge.
Us imagineu conèixer els Parcs Nacionals d’Etosha i Chobe, i poder observar  lleons, elefants, antílops, zebres (veurem els 5 grans!)... i en fer-se de nit, escoltar els xacals mentre ens apareix una extraordinària posta de sòl i desprès, el millor cel que hagis pogut contemplar mai... amb milers d’estels i la Via Làctia...

Fer senderisme per les dunes del desert de Namib, algunes de les quals tenen 400 metres d’alçada... conèixer les tribus Himba i els Bosquimans, navegar amb mokoro –canoa- pel Delta de l’Okavango i finalment descobrir les cataractes Victoria, tot travessant Sudàfrica, Namíbia, Botswana i Zimbabwe...
Som un grup de 24 persones, però només ens queden 6 places lliures, que s’ompliran per ordre d’inscripció i pagament.

Preu per persona en habitació/tenda doble pels associats a Natura, ADF, Centre d’Estudis Argentonins i Fundació Burriac, és de 2480 € i per la resta de participants 2580 €. Si voleu habitació/tenda individual: suplement de 120 €.
El preu inclou: Vol amb línia regular de Qatar Airways i les taxes d’aeroport (a agost 2014), transport amb camió preparat i equipat per a passatgers, amb xòfer, cuiner i guia professionals locals, en tour privat només pel nostre grup, Allotjament en càmping (15 nits) i hotel (4 nits), àpats, guia en català i web pròpia del viatge amb tota la informació, assegurança de viatge –assistència mèdica, accidents, robatori, anul•lació..., entrades als parcs naturals i a les cascades Victòria, activitats de descoberta del medi i la història, autocar privat Argentona-Aeroport-Argentona.

Prereserva de places, enviant un correu electrònic amb els noms i telèfon a naturamaresme@gmail.com. Més info: Tel. 629.040.295. Es farà una reunió amb les persones preinscrites per informar del viatge (itinerari, terminis de pagament...), i aleshores podran fer la reserva definitiva.
Si voleu fer el viatge... no espereu a reservar... les places són limitades!