46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 26 de maig del 2012

Les Rondes de Mataró i el Maresme aturades definitivament

Finalment, la crisi, la pressió social i la llògica del propi projecte deixen de banda les Rondes de Mataró i Maresme, i cercaran, tan les administracions, com la sociteta civil, un model que hauria de ser més integrador, sostenible i eficient. Tot i així, queden molts temes per resoldre, com que es farà amb les reserves de diners que ja s'havien fet als pressupostos públics, les concessions de projectes i obres i fins les expropiacions iniciades. Però el més important és que una actuació com les Rondes de Mataró i Maresme, que haguessin significat un desastre mediambiental i social, s'ha quedat al calaix. Des de Natura agraïm la feina feta per la societat civil, i en especial per la Plataforma Preservem el Maresme, de la qual en formen part des d'un inici, on s'han agrupat un total de 87 entitats i partits polítics, amb l'objectiu d'evitar que aquesta comarca fos trinxada una vegada més. Ara haurem de continuar atents en la defensa del territori. Hi ha molta feina a fer encara.

divendres, 25 de maig del 2012

Sortida del 27 de maig

Les persones apuntades a la sortida del 20 de maig a la caminada als Bufadors de Bevi, Santa Maria de Besora, sortirem puntuals a les 7.30h del matí de la Plaça Nova. Porteu roba còmoda per caminar, gorra, crema solar, aigua i esmorzar (tot i que pararem a Montesquiu per fer un cafetonet ràpid).

Els que no porteu cotxe, ens redestribuirem entre els que en portem. El dinar serà a Vidrà, preu 12 €. Cal apuntar-se abans a Natura, tel 629040295.

Si algú més vol venir, contacteu amb Natura ja!

Fins diumenge.

diumenge, 20 de maig del 2012

Canvi de dates. Sortida del 20 de maig, passa al 27 de maig

Si, la pluja d'avui ens ha obligat a canviar de dates i passar-la al 27 de maig. Així, us proposem fer una caminada pels Bufadors de Bevi, de 6 km, amb sortida a les 7.30h de la Plaça Nova el proper diumenge, 27 de maig, amb parada per esmorzar a Montesquiu i dinar de pic-nic, o els que vulguin, al Restaurant Serrasolses de Vidrà, per nomès 12 € els adults.

Cal que ens envieu un mail a naturamaresme@gmail.com, indicant quans veniu, i si portareu cotxe o no. Les places son limitades. Els que no tingueu cotxe, us donarem la possibilitat d'anar amb els que portin cotxe, col.laborant amb el cost de la benzina.