46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 5 d’octubre del 2013

El Camí del Cros continua en mal estat i sense senyalitzar

L'entitat Natura va tornar a portar aquesta setmana al Consell Municipal de Patrimoni de l'Ajuntament d'Argentona, per tercera vegada aquest any, el mal estat del Camí del Cros, en el seu tram de titularitat municipal, on les arrels dels arbres de cada costat han aixecat el ferm del vial entre 5 i 15 cm, i han reduit la secció en un 55% del total en aquest punt. Fins hi tot a la web de Google s'observa el mal estat del ferm, que nosaltres hem marcat amb dues fletxes grogues per identificar el punt més crític.
 
Cal recordar que el Camí del Cros és un element catalogat al Catàleg de Patrimoni d'Argentona, i ha de ser l'Ajuntament qui ha de vetllar per la seva conservació, i més, quan n'és el titular. En aquest tram, a més, podría reclamar als propietaris dels arbres causants de l'aixecament del ferm, els costos d'arrenjament del vial.
 
Mentre no hi hagi recursos per arrenjar el tram, Natura demana que de forma inmediata es senyalitzi el perill i la reducció de la secció del vial.