46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 4 d’abril del 2011

La Pedrera de la Feu, convertit ara amb la crisi en un abocador de runes incontrolat!

Sembla ser que a la Pedrera de la Feu d'Argentona no nomès hi haurien els residus que ara es veuen, uns 150 metres cúbics, sinó que gran part del terraplé on ara hi ha aquestes runes, hi haurien de 2000 a 5000 metres cúbics de runes soterrades, segons ens han informat diversos representants del sector i veïns.

Un altre episodi fosc en una activitat extractiva que hauria d'estar tancada i que ara s'estaria reconvertint en un abocador de runes sense control, amb un pla de restauració que és insuficient i no s'aplica, i on les administracions miren cap a un altre costat.

Natura demana a les administracions (Ajuntament d'Argentona, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Parc Serralada Litoral que realitzin els controls necessaris per aturar l'abocament de residus i tancar difinitivament la Pedrera de la Feu.

diumenge, 3 d’abril del 2011

Una quarentena de persones descobreixen els boscos i rocams a Òrrius de la mà de Natura

Gairebé quaranta persones de totes les edats participen en les caminades familiars de Descoberta d'Òrrius, guiats pel naturalista i enginyer Oriol Bassa, pels camins que porten a Céllecs i can Triadó, travessant alzinars, pinedes, torrents i brolles...

La darrera sortida, prevista pel cap de setmana passat i anulada per la pluja, es realitzarà aquest mes d'abril.