46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 13 de maig del 2010

Natura autora d'un producte que difón Mataró al món!

Quan hom vol regalar un recordatori de la ciutat de Mataró, te una botiga especialitzada en productes locals, on hi ha records tan mataronins com la Coca, els castellers, les Santes, en Biada o les Layetanes... Doncs bé, en tot aquest éxtasi de productes locals de l'Oficina de Turisme de Mataró hi ha la guia de Descoberta de Mata i les Cinc Sènies, elaborada per Bassa, Farell i Navarro, i editata per Natura. Això és una mostra que a més de treballar pel patrimoni, la natura i l'agricultura, també fem país, i sobretot fem Mataró!
Ho trobareu a: www.mataro.org/portal/contingut/document/originals/CatalegBotigaMataro.pdf

dilluns, 10 de maig del 2010

Els Naturalistes es preparan pel viatge als Parcs Naturals de Costa Rica

En un parell de setmanes, els naturalistes començaran el viatge que els ha de portar a descobrir un dels països que més ha treballat per a la protecció del medi, Costa Rica. Allà, a més de conèixer els parcs naturals, es mantindran reunions tècniques de conservació i desenvolupament sostenible dels ecosistemes naturals amb administracions i comunitats centre-americanes.