46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 de març del 2019

Curset de ratafia, el proper 16 de juny de 2019, ja pots reservar la teva plaça!

Resultat d'imatges de ratafia taller deDesprés de l'èxit assolit en les primeres quatre ediccions, el proper diumenge 16 de juny torna el curset de ferratafia amb les herbes dels boscos i brolles d'Argentona!

El curset va dirigit a les persones que volen iniciar-se en el món dels licors catalans, fets a casa i amb productes de qualitat i proximitat, i al coneixement de les plantes medicinals, aromàtiques i culinàries del nostre territori, aprenent a identificar les espècies essencials, i a aprendre com i quan es cullen i com s’utilitzen en el món dels licors.

El curset té una durada de 2,5h. Els professors son experts en l’elaboració de ratafia. Preu: 18 €. Inclou professorat i1 litre de licor base. Caldrà portar una ampolla de vidre. Punt de Trobada: Font de Sant Domingo d’Argentona, a les 10h del matí.

Per més informació i inscripcions, ens podeu adreçar un correu electrònic a vilapellisa52@gmail.com, o contactar a través del telèfon 656 934 335 o al 972 874 300 o a l’Agropecuària Argentona (Raquel) . Places limitades!

dimarts, 26 de març del 2019

Ens agrada tan viatjar, que ara t'expliquem com fer-ho de forma diferent


Resultat d'imatges de iran turismeDins el nou cicle que crea Natura "Quaderns de viatges", et proposem tres conferències de viatges... de la mà de viatgers que volen descobrir els països d'una forma diferent, apropant-se a la seva natura, cultura, a les seves persones, a la seva manera de viure i entendre la vida...

Així, el 28 de març, et proposem descobrir Kènia de la mà de la Carme Godia, mestre i escriptora, l'11 d'abril, volem anar a Iran guiats pel Ramon Mestres, i finalment, el 25 d'abril et portarem a Namíbia, de la mà d'Oriol Bassa, naturalista i enginyer.

Les conferències es faran a la Biblioteca d'Arghentona, a les 19h.

No t'ho pots deixar perdre!