46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 3 de maig del 2011

Netejar la riera d'Argentona sí, però no únicament en període electoral

L'Ajuntament d'Argentona proposa fer una neteja popular de la riera d'Argentona el proper 15 de maig. Doncs bé, per Natura, aquesta activitat seria excel.lent si no fos que es fa en ple període electoral, i que no sabem hores d'ara si serà una activitat puntual aquest any, o bé tindrà continuitat cada any, amb aquest i altres paratges degradats del municipi, com l'entorn de l'Alzina de la Plana de l'Arròs, darrera l'ITV, el torrent de Madà o el torrent de Vera, que es troben plens de deixalles des de fa 2, 3 i fins quatre legislatures.

abocaments a darrera l'ITV (Argentona)
Per altra banda, però, felicitem i compartim la iniciativa dels tècnics municipals d'aquestes àrees, que ja han demostrat amb aquesta i altres activitats la seva dedicació en el coneixement i defensa del territori.

Natura ja ha fet activitats d'aquest tipus, durant més de cinc anys a la vall de Riudemeia i a Traià, i sabem el que costa tirar-ho endevant i fer que la gent hi participi. Per tan, celebrariem que no fos un bolet electoral.

Així mateix, l'Ajuntament podria també dedicar esforços a requerir a l'Agència Catalana de l'Aigua de la Generalitat de Catalunya, que és qui té les competències de manteniment de les lleres, que hi invertissin en manteniment i restauració, quan fa més de 2 anys que no han invertit 1 € en aquest sentit al Maresme.