46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 3 de maig del 2010

Dosrius renuncia a la planta que fa el tractament de les escòries que genera la incineradora de Mataró

El Punt. Al cap de gairebé un any de debat, l'Ajuntament de Dosrius ha decidit que no vol tenir la planta de les escòries de la incineradora de Mataró. La plataforma contrària, que aglutina diferents entitats locals (entre les quals hi ha l'AAVV d'Argentona i Natura), ho considera tota una victòria perquè han aconseguit que es faci marxa enrere.

diumenge, 2 de maig del 2010

Les pluges a sobre i les rieres en situació precària

Per aquest dilluns, 3 de miag, segons el Servei Metereològic de Catalunya, al litoral i el Prelitoral les quantitats acumulades de pluja seran molt abundants en general però localment podran ser extremadament abundants, mentre que a la resta del país seran abundants o localment molt abundants. A la cara nord del Pirineu al final del dia les nevades podran ser molt abundants per sobre dels 1200 metres.

I amb tot aquest panorama, recordem que avui algunes de les rieres del Maresme no estan preparades per aguntar aiguats de 100 litres al dia, com es preveuen al Meteocat.