46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 26 d’abril del 2014

L'Agenda de Natura: mai haurem fet tantes activitats com al 2014!

Quan un fa 25 anys, està pletòric! Actiu! Vital! I a més, les nostres activitats s'omplen com mai fins ara! Així estem, tan Natura, com els de Natura.  Aquí tens la 4arta actualització de l'agenda de Natura. No et deixis ni una activitat!

1,2,3 i 4 de Maig de 2014. 16è. Viatge de Natura. Descobrim Madrid i el seu entorn. Obertes la llista d’espera. Descomptes pels més petits!

11 de maig de 2014. Caminada per descobrir els bosquerols del Montnegre. Sant Genís, 9h matí. Palafolls.


7 de Juny. 2on. Curset “Fem Ratafia” d’Argentona, inscripcions: 5 €/persona.

8 de Juny. XV Trobada dels Amics de Burriac. Yuuussa. Fundació Burriac. Natura.

27 de Juny al 13 de Juliol de 2014. 17è Viatge de Natura. Descobrim el Vietnam. Oberta la llista d'espera.

30 de Juny, data límit per l'entrega dels treballs del 1er Premi Francesc Burniol d'Investigació Local d'Argentona per a Joves, organitzat conjuntament pel CEA i Natura

19 de Juliol. IV. Caminada Nocturna de Natura. Sortida a les 21h a la Plaça de l'Esglèsia d'Argentona.

2 d’agost, dins els actes de la Festa Major, De la Patagònia al Brasil i Els Estats Units; els arbres d’Argentona i els seus orígens. Caminada guiada per conèixer els arbres de la Vila. 9h. Plaça de l’Església.

3 d'agost. II Trobada-Sopar d'amics de Natura en els actes de la Festa Major d'Argentona. Places limitades. Inscripcions a partir del 15 de juliol. Es recomana portar la samarreta de l'entitat.

7 de setembre. Actes del Tricentenari. Els argentonins i el poble de 1714. Sortida a les 9h de la Plaça de l’Església d’Argentona. Activitat conjunta amb el CEA.

14 de setembre. Actes del Tricentenari. Bosquerols i pagesos a l’Argentona de 1714. Sortida a les 9h de la Plaça de l’Església d’Argentona. Activitat conjunta amb el CEA.

Setembre. Pugem al Tramvia! Caminada guiada per la història del tramvia a Argentona i Mataró.

Octubre. Saló de Pedra. Acte Principal dels XXV Anys de Natura.

4 i 5 d'octubre. 18è. Viatge dels 25 anys de Natura. Inscripcions a partir del 5 de maig.

26 d’octubre. Caminades guiades. Departament de Salut. Ajuntament de Mataró.
 
Novembre, XX Mostra de Bolets d'Argentona. Data a definir segons la climatologia.

14 de desembre. Quan els tions se'ls anava a buscar al bosc... Sortida familiar guiada. 9h. Plaça de l'Església d'Argentona.

I si vols rebre les nostres activitats, pots enviar-nos un mail a naturamaresme@gmail.com, o bé consultar aquest web, on tens l'agenda actualitzada a la teva esquerra.

Vols conèixer el petit Montnegre de la mà de les llegendes dels Bosquerols?

El diumenge, 11 de maig, et portem a descobrir el petit Montnegre, a recer del seu germà gran, el gran Montengre... Sortirem de l'església de Sant Genís de Palafolls, i ens endinsarem a l'alzinar de can Gibert, amb més de 75 anys d'història sobre les seves fulles... i seguirem Turó amunt, per corriols endreçats fins arribar a les Mines de can Palomeres, on habiten milers de rates pinyades, fins a arribar a dalt del Turó, i observar el Delta de la Tordera, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna i Palafolls... i tot això, aprenent el qui, el què i el com dels alzinars, les mines, les platges... de la mà del naturalista Oriol Bassa i Vila.

Ei! No us descuideu la família i els amics! Fins l'11 de maig a Sant Genís!