46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 7 d’octubre del 2009

Perquè no es treu la palmera morta de can Puig i Cadafalch d'Argentona?


Ja fa temps, l'escarbat morrut va acabar amb la palmera de can Puig i Cadafalch (Argentona, el Maresme), malgrat uns tractaments que van arribar tard i que no van servir per salvar-la. Ha passat massa temps i el tronc de la palmera, ja morta, segueix d'empeus, amb el risc que s'acabi podrint amb el temps i caient damunt l'edifici i el jardí protegit i fagi danys irreparables. Tot i que la normativa vigent obliga a eliminar les palmeres mortes afectades pel morrut, ni la propietat, ni l'administració local i nacional fan res per resoldra-ho. Els responsables públics ja estan prenent les mesures necessàries perquè el morrut no acabi amb la resta de palmeres argentonines?

Natura demana que les administracions obliguin a la propietat a treure-la, o bé o fagin directament elles per evitar danys majors al patrimoni argentoní.