46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 22 de maig del 2014

Amb l'Escola Catalana no s'hi juga!

Natura considera com a una de les estructures que vitalitzen i milloren la societat, disposar d'escoles de qualitat i per a tothom, i al nostre país, l'Escola Catalana, com a eina fo0namental d'integració i igualtat d'oportunitats per a tots i totes. Per això, el proper 14 de juny, vine a Barcelona, a la manifestació que organitza SOMESCOLA.CAT, de la qual Natura n'és un membre actiu.



dilluns, 19 de maig del 2014

La caminada de l'11 de maig per Sant Genís de Palafolls

La caminada del pasat 11 de maig per Sant Genís de Palafolls, organitzada per l'Ajuntament de Palafolls, va ser tot un èxit. Per una banda, prop de 70 prsones a la caminada, i per l'altra, els llocs que es van visitar: l'activitat agrícola ecològica de can Reig, el Forn de Caç de can Borrell, amb més de 300 anys d'antigitat, l'Alzinar de can Gibert, el Turó d'en Serra i la Fundició, on a mitjans del segle XIX, hi havia unes mines de ferro i una fundició d'aquest mineral.