46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 9 de novembre del 2010

El diumenge 21.11, tractorada a Mataró en rebuig dels projectes de les Rondes de Matarío i el Maresme

El 21 de novembre, Mataró tornarà a veure tractors circulant pel centre del municipi. Al 2006 va ser per protestar per la ubicació de la depuradora de l'Alt Maresme, al 2004 per l'augment del preu del gasoil, al 2003 per la preservació de la zona agrícola de les Cinc Sènies. Al 2010, serà en rebuig als projectes de la Ronda de Mataró i la Ronda del Baix Maresme, la primera en ple procés d'adjudicació d'obres, en el marc de la manifestació convocada per la Coordinadora Maresme.

dilluns, 8 de novembre del 2010

Natura fa la descoberta dels Ports i el Montsià amb 50 maresmencs!

Nou exitasso d'un viatge de natura... i ja n'hi van nou!... Aquesta vegada costarà molt de superar la descoberta dels Ports... uns paisatges únics i impressionants, uns dinars memorables, unes gotes de pluja ben freda i una bona companyia de tots els viatgers, tot amanit amb les indicacions d'un guia com mai hem tingut!

Al Pont de novembre del 2011 anem a Sòria... T'hi apuntes?

Els que vau venir a la sortida dels Ports de Besseit, podeu observar les fotos del viatge al blog de la sortida i, si voleu, enviar-ne més, que les anirem penjant...

Acaba la XVI Mostra de Bolets d'Argentona sota els efectes negatius de la meteorologia

La meteorologia condiciona la XVI Mostra de Bolets d'Argentona, que es va tancar amb una conferència taller amb l'assistència d'una quinzena de persones, i ja treballa amb una nova edicció al 2011 on no estar condicionats per la data de reserva del Saló de Pedra, de forma que la XVII Mostra es pugui fer quan la temporada de bolets estigui en el seu màxim exponent, i en un espai molt més visible pels argentonins i maresmencs, com la Plaça Nova. En 16 ediccions, han passat per la Mostra unes 7000 persones, però ara, toca canviar per adaptar-se a les noves condicions ambientals.