43è. Viatge. Escòcia. Juny 2022. Oberta la llista d'espera.

44è Descobrim l'Aveyron. França. 4, 5 i 6 de juny de 2022. Ens queden 8 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 20 de setembre de 2013

Natura torna amb els Bolets pel novembre


L'entitat Natura convoca per 19ena vegada la Mostra de Bolets d'Argentona pel proper 10 i 11 de novembre, a l'Agropecuària d'Argentona, Cr. Gran, 44. Com en anteriors ediccions, col.laboren la Federació de les ADF del Maresme, Som Forestals i l'Ajuntament d'Argentona. per altra banda, Natura continuarà amb la seva previsió de bolets a Argentona i el Maresme a través del web www.argentonabolet.blogspot.com. La Mostra es composa de tres activitats: la tradicional anada a buscar bolets i posterior classificació, amb sortida el dissabte 10, a les 7h del matí de l'Ajuntament Vell d'Argentona -plogui, nevi o faci boira, mentre hi hagi bolets...- el curset naturalista Aprenem a buscar bolets (amb més informació en aquesta web a primers de noviembre) i la Mostra de Bolets, que es farà dissabre 10 i diumenge 11 a l'aparador de l'Agropecuària d'Argentona.
 
 


dimecres, 18 de setembre de 2013

El 21 ens passejarem per l'Argentona de 1714

Si el diumenge passat vam visitar les masies i els paisatges de 1714, aquest dissabte toca passejar-nos per l'Argentona de l'època, de la mà d'Enric Subiñà, Historiador, i Oriol Bassa, Enginyer i Naturalista. Coneixerem quines cases i carrers hi havia. De que vivíen... que menjaven... i fins que va passar aquells dies... Ens trobarem a les 9h a la Plaça de l'Església d'Argentona. Dificultat: fàcil. Activitat gratuïta. No cal inscripció.
Durada: 2h. Organitza: Natura i Centre d'Estudis Argentonins.