46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 6 de setembre del 2013

Vols descobrir com era l'Argentona de 1714?



Natura i el Centre d'Estudis Argentonins, amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Argentona, us conviden a les caminades culturals guiades de descoberta d'Argentona al 1714. El diumenge 15 de setembre, descobrirem els paisatges rurals de l'època... de que vivien, que sembraven... quines cases de pagès hi havia...  i el dissabte 21 de setembre, coneixerem com era el poble, quins carrers i masos i havia. Els dos dies sortirem a les 9h del matí de la Plaça de l'Església.

No cal inscripció. Es recomana portar aigua, gorra i roba còmode per caminar. Dificultat: fácil els dos dies. Àctivitat gratuïta. Durada: 3 hores.

Diumenge, 8 de setembre, onegem les estalades a Burriac!

En el marc de l'esdeveniment que organitza el col·lectiu "Estelades al cim". A les 12 del migdia s'onejaran les estelades en més de 180 cims simultàniament. Natura us convida a pujar amb les vostres estelades a Burriac. Ens trobarem aquest diumenge, 8 de setembre, a les 11h, a la Font Picant de Cabrera de Mar, per anar plegats, amb els de Cabrera de Mar, a dalt del Castell. També podeu pujar directament des d'Argentona al Castell.

No cal apuntar-se. Us recomanem que porteu aigua, gorra i crema solar, i l'estelada i la samarreta de Natura.