46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Més de 45.000 visites a les webs de l'entitat Natura

NATURA s'ha integrat amb èxit a les xarxes socials amb una adreça de facebook i amb una desena de webs de l'entitat, una de les quals és la web corporativa, i la resta, 3 de l'equip d'educació ambiental de l'entitat, 6 corresponen als viatges que es fan pels socis i amics de l'entitat (Estats Units, Priorat, Sòria, Euskadi, Alto Aragón i Eslovènia), 2 a les plataformes en defensa de can Puig i Cadafalch i al Tancament de la Pedrera de la Feu, i finalment, una que aquests dies té molt d'èxit, gràcies a les prediccions setmanals, la dels Bolets d'Argentona i el Maresme.

Dos anys per fer molta feina, més de 45.000 visites; encapçala el rànking la web de Natura, amb més de 36.000 visites, seguida de Bolets d'Argentona i el Maresme, amb 5.200 visites, la de les Activitats d'Educació Ambiental per a Escoles, Instituts, Grups i Famílies , amb un miler de visites, i la resta, amb prop de 3.000 visites.
Les webs han servit per denunciar agressions al patrimoni i al medi, com l'abandonament del casal modernista de Puig i Cadafalch d'Argentona, així com per difondre les múltiples activitats de l'entitat.

diumenge, 28 d’octubre del 2012

L'Arquitecte japonès T. Tange visita can Puig i Cadafalch convidat per Natura

Amb l'objectiu de difondre Can Puig i Cadafalch i d'aconseguir recursos per donar suport amb l'Ajuntament d'Argentona en la consolidació del Casal Modernista argentoní, Natura a convidat aquest dissabte l'arquitecte japonès Toshiaki Tange, president del Centre d'Estudis Gaudinistes i responsable de l'Oficina de l'arquitecte Arata Isozaki a l'estat Espanyol, conjuntament amb sis arquitectes més del seu despatx, ha visitar Can Puig i la seva obra argentonina, especialment la capella del Sagrament i l'entrada de can Calopa.  Agraïm la col.laboració de l'Ajuntament d'Argentona i del Mossén Àlex Marzo.

Arrossada de Natura el 2 de desembre

Desprès de la caminada Burriac, i els que no vingueu al castell, us convidem a la tradicional Arrossada de Natura a can Lleonart (Marge Esquerre de la Riera d’Argentona).

Menú. Vermutet, Arròs del Delta amb cloïsses, conill  i ceps, Amanides, Vi blanc d’Alella, Cava del Penedès. Postres i cafès.

Preu: 9 euros adults, i 5 euros nens i nenes de 5 a 14 anys. Places limitades. Venda de tiquets anticipadament a: Agropecuària Argentona (Carrer Gran, 44). Cal portar-se la cadira, el plat i el got.
 
Agraïm la col.laboració de Verdures Can Lleonart i Agropecuària Argentona.