46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 9 de gener del 2011

Els primers Tres Tombs sense la Glorieta de Can Puig i Cadafalch

Cada any centenars d'argentonins i argentonines s'apleguen al carrer per veure passar els Tres Tombs. Engunay no ha estat l'excepció, i els cavalls i carruatges han travessat la vila i ho han fet pel Carrer Gran i la Plaça de Vendre fins la Plaça de l'Església, tot i que enguany aquest acte multitudinari ha servit perquè molts dels vilatans i foranis observessin l'estat en que es troba avui can Puig i Cadafalch.

Va ser ara fa un any quan Natura va comentar al seu blog que hi havia diverses peces en mal estat. Avui ja no hi eren, a més d'altres que han anat caient.

Tot plegat, una plaça de Vendre sense la glorieta de can Puig i Cadafalch no és el mateix.

Volem que el proper any, o a més tardar 2 o 3 anys, la Glorieta hi torni a ser, com els merlets i la resta de peces que han anat desapareixent, i fins, perquè no, els Reigs Mags puguin saludar al poble des d'aquesta magnífica atalaia argentonina.