46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 15 de juny del 2012

TANCA DEFINITIVAMENT LA PEDRERA DE LA FEU!

Abocaments de residus a la Feu, maig 2011
(M. Pérez i Natura)
Natura i diverses formacions polítiques locals i diversos governs locals, com l'actual, tenen avui molt a celebrar! 
La Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament d’Argentona la cancel.lació definitiva de l’autorització d’explotació de recursos miners de la Pedrera de La Feu. 
Natura, entitat que ha liderat el tancament d'aquesta activitat extractiva, amb múltiples denúncies per l'ampliació il.legal, l'abocament de residus o l'afectació constants als veïns de l'entorn de la Pedrera, o organitzant la manifestació que va convocar més de 500 argentonins, celebra el tencament definitiu de l'activitat i demana ara que es procedeixi a la seva immediata restauració i a l'aplicació de la legalitat vigent que ha estat múltiples vegades incomplerta. 
Natura també felicita a les entitats, partits polítics i a les administracions que han donat suport en aquesta reivindicació ciutadana.