46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Natura et descobreix l'essència d'Euskadi en el seu 11è viatge

Natura presenta l’11è viatge per descobrir l’essència d’Euskadi, tan pel que fa al vessant paisatgístic i natural, l’art i la gastronomia, a través de la nostra màgia amb el territori, visitant paisatges increïbles, com la fageda i el jardí botànic de Pagoeta, llocs encantats com San Juan Gaztelugatxe, Gernika, on viureu la història en persona, espais desconeguts, com les salines d’Añana i el Canó de Delika, tapejar a l’hora de dinar pels nuclis antics de Bilbao i San Sebastian, caminar per la platja de la Concha i deixar-nos emportar per l’imaginació al Museu Guggemheim de Bilbao. I tot a un preu increïble.


Les inscripcions es podran fer a partir del 3 de novembre. Recordeu que les places són limitades!

Tot caminant i aprenent del territori...

Caminada llarga i profitosa la que avui hem fet prop de 60 persones a les 9enes Jornades de Salud de l'Ajuntament de Mataró, tot travessant les Cinc Sènies, Sant Miquel i Sant Martí de Mata, els Suros d'en Soler i els Rocs de la Salamandra. Per tercer any consecutiu, Natura ha col.laborat amb l'Ajuntament de Mataró per aprendre com es fa l'aprofitament del suro, l'existència de molters plantes d'orígens llunyants, com Mèxic, la Xina, Virginia... i finalment, ens hem atançat a la nova Plaça mataronina on hi ha l'escultura d'en Pep Manté. (Fotografia M.C. Areales)